Rubriky
Setkání ve Strašecí

Loučíme se a zase za rok… SETKÁME SE NA SETKÁNÍ

image006
Míša Straková – neúnavná dokumentaristka, bývalá členka divadla Bedřych
image004
Martin Bobo Beneš, vymahač podpisů a účastnických příspěvků, bývalý člen divadla Bedřych
image002
Jana Králová, pečovatelka o lektorský sbor – krom toho, že je všude, stihne ještě (a vážně nevíme kdy) upéct čerstvou bábovku, bývalá členka divadla Mařeni a Pařeny (dnes Bedřych)
image010
Katka Barochová, hnací motor videoredakce, členka divadla Lenoši při ZUŠ Nové Strašecí
image008
zleva členka redakce videozáznamů Tereza Šumová a aktérka souboru Lenoši při ZUŠ, vpravo Jonáš Vidra, technik Modrého sálu ZUŠ a hlavní střihač proti své vůli
redakce1-J_jiraskovaa
Videoredakce v plné síle – zleva Karel Kačírek Kučera (Bedřych), Katka Barochová (Lenoši), Adam Čibu Čermák (Bedřych), Terka Šumová (Lenoši), kameru třímá Jonáš Vidra (NoStraDivadlo), foto Jana Jirásková
redakce2
Opět redakce v plné síle – dočkáme se reportáže? foto Jana Jirásková

Další, bez koho by se přehlídka neobešla – Mirek Vachek, který připravil všechny možné i nemožné smlouvy, diplomy a výsledkové a jiné listiny (NoStraDivadlo), Lenka Stránská (ZUŠ), Jan Lopour, technik NKC, Lenka Nikodýmová a Naďa Samcová (NKC).

Z institucí pak Ministerstvo kultury ČR, které poskytlo grant na neprofesionální umělecké aktivity, město Nové Strašecí (přehlídku finančně i organizačně podpořilo), ZUŠ Nové Strašecí (poskytuje prostory v Modrém sále, místa pro dílny a rozborové semináře včetně zázemí pro lektorský sbor), Gymnázium J. A. Komenského (nabízí studentům možnost navštěvovat nepovinný předmět Dramatický klub – dnes  divadlo Bedřych). DĚKUJEME VŠEM!

Osobní dík pak patří Michalu Isteníkovi, který se při návštěvě rodného města zastavil v době přehlídky na místě činu a připomněl tak nenápadně, že on a jeho spolužáci z gymnázia (Martina Černá, Danča Šteruská, Martin Volf a další) stáli nejen u zrodu přehlídky samotné v roce 2003 ještě ve Stochově, ale podíleli se i na výstavbě Modrého sálu a otevírali jej svým představením Večer s Hermorem Liliou.